loading icon

VISITEM L’AJUNTAMENT


El passat dimarts 7 de novembre, els alumnes de tercer de primària van fer una visita a l’Ajuntament de Terrassa.

La guia, que els va acompanyar durant tota la visita, els va rebre a l’entrada i els va explicar les característiques d’aquest singular edifici de la nostra ciutat. Van aprendre curiositats, com qui va ser l’arquitecte encarregat del projecte, l’any que es va començar a construir i els detalls que es poden observar a la seva façana.

També van visitar i van entendre què es fa a la Sala de Plens, quines persones poden assistir-hi, els partits polítics que en formen part del consistori, les funcions de cada membre, com es fa la presa de decisions…

Van visitar el despatx del Sr. Alcalde, acompanyats per la Regidora de Cultura, la Sra. Rosa Maria Ribera. En aquest espai els va explicar les històries que apareixen representades a unes vidrieres molt boniques d’estil modernista, i també van poder seure a les butaques on s’acostuma a rebre les visites.

Abans de finalitzar la visita, tots els nens i nenes van signar en el Llibre d’Honor dels Nens.

Ha estat una gran experiència poder seure on els nostres representants polítics prenen decisions importants per a la nostra ciutat i els seus habitants.

Després de la visita van anar a esmorzar a la plaça on hi ha la Torre del Palau i posteriorment, ja de camí a l’escola, es van aturar al Parc de Vallparadís a gaudir d’una estona de joc.