loading icon

Activitats


Els Reis ja venen

Els nens i les nenes de P3 van visitar la Fundació Fupar per escoltar un conte dels Reis d'Orient. Tot seguit, van realitzar una manualitat que es van emportar a casa.
Llegir

P – 2: Taller de cuina.

Els nenes i les nenes de P - 2 han realitzat un taller de cuina molt divertit, han fet un cuc amb donuts i el resultat és molt maco!
Llegir

Projecte Egipte 5è

Durant tot el curs, els alumnes de 5è han estat treballant el projecte dels Egipcis. Aquí teniu el vídeo-resum de tot el que hem après utilitzant la tècnica del croma i la seva gran creativitat. N'estem molt orgullosos de la seva feina i del resultat dels vídeos.    
Llegir

P – 1: experimentació amb gelatina!

Aquesta última setmana de curs els nens i les nenes de la llar d'infants estan fent de cuiners i cuineres! Els més petits, han experimentat amb gelatina de diferents sabors i colors i s'ho han passat d'allò més bé!  
Llegir

Jornades de ciència

Els nens i les nenes de P3 i de P4 van fer ahir una jornada ben diferent, una jornada de ciència. Durant el matí,  els alumnes de P3 van fer tallers dels sentits i els de P4 van fer pasta de dents. A la tarda, tots plegats van gaudir d'una...
Llegir

Activitats esportives Egara

Els nens i les nenes de P5 van tenir una jornada d'activitats esportives. Per celebrar el fi de curs, i el fi d'etapa, vam anar a fer activitats al Club Egara. Allà van fer hoquei, bàsquet, tenis i jocs esportius. Vam passar un dia molt tranquil i agradable, gaudint del...
Llegir

Centre d’Apropament a la Natura

Aquesta és una sortida que ens agrada fer, per com gaudeixen els nens i per la raó social que representa la granja que anem a visitar. En aquest espai conviuen animals de diferents àmbits, de diferents països, animals que han estat rescatats i acollits per persones que cuiden d'ells de...
Llegir

P – 2: sortida a la granja!

Els nostres nens i nenes de P - 2 van gaudir d'un dia sencer fent de grangers i grangeres a la granja de Can Jordi de Rubí. Van pujar a cavall, van tocar porquets, cabres i ovelles, van veure un ase i un bou bebé i van jugar amb conills....
Llegir

Descobrim la primavera

Els nens i les nenes de P3 han visitat el centre de jardineria FUPAR per descobrir algunes de les plantes de la primavera, les aromàtiques i les característiques de les mateixes.
Llegir

Caixes sensorials de la granja.

Pròximament els nens i nenes de P - 2 realitzaran una sortida a la granja. Per aquest motiu des de la llar d'infants s'està preparant el tema d'una manera lúdica i vivencial. Les caixes sensorials permeten els infants desenvolupar la seva imaginació, manipular i experimentar amb diferents materials i objectes.
Llegir

Dansa a l’Auditori

ELs nens i les nenes de P5 van gaudir d'una jornada matinal a l'Auditori Municipal per veure un espectacle de dansa.  Van gaudir moltíssim.    
Llegir

P – 2: pintura en un plàstic gran.

Com els agrada als nostres nens i nenes de P - 2 pintar amb pintura! En aquesta activitat han fet d'artistes i d'espectadors! Mentre uns pintaven el plàstic, els altres estirats al terra observaven com els seus companys realitzaven l'activitat.
Llegir

Granja Aventura Park

Com a complement del projecte realitzat a P3, els nens i les nenes d'aquest curs han fet la sortida de tot el dia a la granja Aventura Park. Tot i que a allà van poder veure els animals que hi viuen, l'objectiu de la sortida era experimentar en l'hort que...
Llegir

P – 2: sortida al Parc de Vallparadís.

Els nens i nenes de P - 2 hem fet una sortida al Parc de Vallparadís. Hem anat en un autocar molt gran que ens ha agradat molt! Hem caminat una mica pel parc i ens hem trobat amb unes noies que ens han explicat dos contes amb titelles molt...
Llegir

Motricitat fina.

Treballar la motricitat fina és molt important pels infants. Els hi ajuda a concentar-se i a parar atenció a la tasca que estan fent. A més d'aixó, poden estar bastant estona fent aques t tipus d'activitat.
Llegir

P – 2: Estampació amb taronges i llimones.

Els nens i nenes de P - 2 han realitzat un taller d'estampació amb taronges i llimones. Quina bona olor que feia i quina feina més maca ha quedat!
Llegir

Racó sensorial.

Estimular els sentits és fonamental en el primer cicle d'Educació Infan til. El nostre racó sensorial ofereix els nens i nenes jugar, manipular, relacionar conceptes, comunicar-se entre ells... tot el que és important pel seu desenvolupament cognitiu.
Llegir

Racó dels contes.

Com és d'important l'hàbit de la lectura! Per aquest motiu des de ben petits s'ha de motivar el gust per llegir i mirar contes. A la llar d'infants, el racó dels contes és molt enriquidor!
Llegir

Racó de les construccions.

Els racons són una eina molt enriquidora per treballar amb els infants. El racó de les construccions els hi permet crear estructures tant de manera individual com col·laborant entre companys.
Llegir

P – 2: Petita llegenda de Sant Jordi!

Els més grans de la llar d'infants són uns gras actors i actrius! Els hi ha meravellat tant la llegenda del cavaller Sant Jordi que ells mateixos són capaços d' explicar-la i representar-la! Ho fan súper bé!
Llegir