loading icon

Llibres de text. Curs 2019-2020 FAQS


Benvolgudes famílies,

Tal com ja sabeu, aquest any hem introduït molts canvis en la distribució dels llibres de text de l’escola. Es per això que hem decidit crear aquesta secció per resoldre els dubtes que es puguin anar generant. Aquesta notícia l’anirem actualitzant conforme anem avançant en el procès i segons el “feedback” que ens aneu aportant.

Pregunta: Què és el document anomenat Pla Lector? (formulat per AMPA)

Resposta: Com heu pogut veure, a la Relació de Llibres del curs hi ha un llibre a tots els cursos de Primària i Secundària anomenat Pla Lector, que no té ISBN.

Aquest Pla Lector és, en realitat, un pack que conté els tres llibres de lectura de cada curs. L’escola només distribuirà els llibres de lectura en aquest pack conjunt, donat que aquest pla té un conjunt de materials i activitats associades, com ara visites dels autors dels llibres o lectures comentades.

Per a aquells pares que, tot i això, decidiu adquirir els llibres de lectura per una altra via, hem penjat el document anomenat “Pla Lector 2019-20120”. Aquí trobaran els llibres de lectura de cada curs.

Resumint: el document  “Pla Lector 2019-20120”, conté els llibres de lectura de cada curs, per als qui els vulguin comprar solts fora de l’escola. Si teniu intenció de comprar el lot complet a l’escola o si hi adquiriu el Pla Lector de forma individual, no necessiteu el document “Pla Lector 2019-20120” per res.

Pregunta: El descompte de 5€ a socis de l’AMPA, es farà per familia o per cada lot que comprin? (formulat per AMPA)

Resposta: s’aplicaran 5 euros a cada soci. Es a dir, si una família té dos fills però només paga una quota a l’AMPA, el descompte serà per aquesta quota, és a dir 5 euros.

Pregunta: Què és el Llibre Media? 

Resposta: el Llibre Media és el llibre de text dels vostres fills, en format digital. Té el mateix text que el llibre en suport paper, però també incorpora continguts interactius.

Per tant, és ideal per tenir-lo al PC de casa o bé en una tablet quan viatgeu i volgueu que el vostre fill faci un repàs.

Podeu consultar aquest enllaç per tenir-ne més informació:

https://digital.santillana.es/que-es-libromedia/

Pregunta: Si no compro el llibre de text a l’escola, i per tant no tinc el Llibre Media de franc, és imprescindible adquirir-lo?

Resposta: No. De moment, plantegem l’ús del Llibre Media només a nivell domèstic, per tal que els vostres fills puguin consultar el llibre de text en qualsevol lloc, sense haver de carregar el llibre físic. I gaudir dels continguts interactius, que ajuden a l’aprenentatge. El llibre en paper és l’únic imprescindible.