loading icon

Vaga 12/12


Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu pels mitjans de comunicació, hi ha convocada una vaga pel dia 12 de desembre.

Aquesta vaga estava convocada pels funcionaris públics de la Generalitat de Catalunya, recolzats pels 3 sindicats de l’Ensenyament Privat Concertat (USOC, UGT i CCOO)

De moment, però, sembla que la vaga ha estat desconvocada per part dels representants sindicals dels funcionaris públics, després de arribar a un acord amb el Departament de Treball. Queda per saber si es manté la convocatòria per part dels sindicats de l’Ensenyament Privat Concertat.

En qualsevol cas, la nostra intenció, com a centre escolar, és oferir el servei educatiu al que estem compromesos amb els nostres alumnes i famílies. Seguint el que disposa la Orden ESS/219/2018, de 1 de marzo publicada al BOE i les instruccions rebudes des dels Serveis Territorials del Departament d’Enseyament.

Per tant, demà el centre obrirà a l’hora habitual i s’impartiran les classes amb els professors i mestres que no s’adhereixin la vaga o amb els que s’estableixin pels serveis mínims.

Pel que fa als serveis, com el menjador, i a les activitats extraescolars, s’haurien de desenvolupar amb la major normalitat possible.

En cas de qualsevol canvi, ens comprometem a informar-vos amb la major anticipació possible.

Ben Atentament,

LICEO EGARA

Administració